Onze gerechten

De Fritbox bvba - Pijpelheide - Menukaart Een specifieke menukaart vindt u op deze website onder prijslijst. Maar hier maken we u graag al warm voor onze verscheidenheid aan gerechten in Pijpelheide.

Frieten & snacks

De Fritbox bakt de beste frieten uit Pijpelheide en omstreken. Als u ons niet gelooft, moet u ze maar eens komen proeven. Naast onze standaard frituursnacks hebben wij ook een aantal specialiteiten, zoals ons Jefke, de spicy mix, onze zelfgemaakte bouletten en zelfgebraden kippenbillen. Elke week zetten we een andere snack in de kijker.

Er zitten ook een aantal vegetarische alternatieven in het aanbod: een vegetarische schijf, kaaskroketten, mini-loempia’s, mozzarellavingers… Wie glutenvrij eet, kan best voor zijn bestelling even polsen bij een van de medewerkers wat er glutenvrij is. Zij controleren dan de verpakkingen voor u! Op deze manier willen we al onze klanten een zo goed mogelijke service bezorgen.

En zo veel meer

Daarnaast verkopen wij ook onze zelfgemaakte spaghetti en koude schotels (tonijn-perzik, tomaat-garnaal, met kippenwit…). In de winter is er macaroni, in de zomer koude pasta! Ook voor belegde broodjes kunt u in onze zaak in Pijpelheide terecht. Hebt u specifieke vragen over onze gerechten?
Neem dan contact op of kom gerust eens langs!

Back to Top