Onze specialiteiten

De Fritbox bvba - Pijpelheide - Specialiteiten Er zijn honderden frituren in Pijpelheide, die allemaal lekkere frietjes bakken en lekkere frituursnacks aanbieden. Wij, van De Fritbox, onderscheiden ons van de rest door ons vriendelijke personeel, het dorpelijk karakter van het etablissement en onze creativiteit met snacks. 

Jefke

Iedereen kent wel iemand die Jefke heet. Wel, wij hebben onze mascotte ernaar genoemd. Ons Jefke is een snack die een mannetje afbeeldt en bestaat uit drie vleesjes. Een curryworst, onderaan in tweeën gesneden, stelt de benen en een deel van het lijfje voor. Daarna een kippet, die de rest van het lijf uitbeeldt. En ten slotte een bitterbal, die dienst doet als hoofdje. Leuk voor kindjes én volwassenen!Bekijk zeker onze fotogalerij om Jefkes lichaam goed te keuren.

Daarnaast verkopen we ook een spicy mix: dat zijn zes snacks door elkaar met pikante paprika erbij. Onze bouletten zijn helemaal zelfgemaakt: en dat proef je! En ook onze zelfgebraden kippenbillen en kippenvleugels op een stokje zijn enorm populair bij onze klanten.

Heerlijk lekker!

Bekijk ons volledig aanbod aan specialiteiten in Pijpelheide: van frietjes, snacks, salades, bereide maaltijden en broodjes hier, u vindt er ook de bijhorende prijzen. Benieuwd naar onze snack van de week? Klik snel door!

Back to Top